15 sept 2011

I want this post to be private….but I don’t know how to do it… *ketahuan gapteknya*

Ya suw lah, ’til I finally able to figure it out, mari kita gunakan banyak2 kiasan….hihihi….

Kenapa sih dengan tgl 15 Sept 2011?

Well, bisa dibilang, ini hari yg kurang menyenangkan… buat keluarga kami…

Ada sesuatu yg bikin gw dan suami merasa kecewa…

Setelah tanya sana dan sini mengenai situasi ini, kami (gw terutama) merasa “emang si ITU yg rese…! Sotoy dan ga pny dasar…”

Tapi, kami jg menyadari kalau inilah saatnya kami ngga boleh leha2 lagi…

Memang harus ada action follow up (hear hear me saying this like someone in the office….haha!)

Parno juga sih sebenernya…. tp deep inside, we know that’s nothing to be worried…

Well, kita lihat lah hari2 ke dpn, bgmn perkembangannya.

I will not say much, but I will record all dates related with this issue.

To all readers, please don’t ask me anything about this issue, I will post an explanation once the case is solved…

Please pray for us, as this is not easy for us…

Comments

  1. Eka Iswahyuni says:

    semangat mayiiinn🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: